Hotels

Ebookers
Ebookers biedt hotelovernachtingen over de hele wereld. Bij Ebookers boekt u losse vliegtickets, hotels en huurauto’s. Zo kunt u zelf uw vakantie samenstellen of slechts één van de services afnemen. Bekijk hier het aanbod.

Expedia.nl
Bij Expedia kunt u online hotels vergelijken en boeken tegen geweldig lage prijzen. Het enorme hotelaanbod varieert van budgetaccommodatie tot vijfsterrenhotels, van zakenhotels in het stadscentrum tot romantische bestemmingen op het platteland, en in de vakantiepakketten met flexibele combinaties van hotel en vlucht vindt u beslist iets van uw gading. Bekijk hier het aanbod.

Logo HoteliersHoteliers.com
Een hotelkamer boekt u via Hoteliers.com direct bij het hotel. U betaalt geen commissiekosten, reserveringskosten of andere toeslagen en bent dus een stuk goedkoper uit! Een unieke formule in Nederland. Bekijk hier het aanbod.

Hotels.com
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties over de hele wereld.. Hotels.com biedt reizigers een van de grootste accommodatiekeuzes op het internet, met onafhankelijke hotels, grote hotelketens en self-catering in meer dan 140.000 accommodaties in de wereld. Bekijk hier het aanbod.

Booking.com
Booking.com is de wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Er worden iedere dag meer dan 400.000 kamernachten gereserveerd. Booking.com is een informatieve en gebruiksvriendelijke website met gegarandeerd de beste prijs. Bovendien is boeken via Booking.com helemaal gratis; u betaalt geen reserverings- of administratiekosten. Bekijk hier het aanbod.