Hotel op Kos

Zoek je een hotel op Kos, dan heb je keuze genoeg. Vooral in de toeristische steden ontkom je niet aan het grote aantal hotels en vakantiecomplexen. Ze zijn er in alle soorten en maten: van grote luxe hotels tot eenvoudige, maar comfortabele accommodaties. Bedenk van tevoren dus goed aan welke eisen jouw hotel moet voldoen!

Hotels in Kos Stad

Veel hotels op Kos liggen in en rond de hoofdstad van het eiland: Kos Stad. En dat is niet zo verwonderlijk, want deze stad bruist van de activiteiten. Er zijn veel winkels en markten waar u prima kunt shoppen voor kleding en souvenirs. De stad heeft bovendien een actief uitgaansleven met bars, caf├ęs, clubs en discotheken.

Kos heeft ook veel restaurants waar je kunt genieten van heerlijke Griekse gerechten voor een betaalbare prijs. Het strand ligt bovendien op een steenworpafstand van het centrum.

Familiehotels

Ook voor iedereen die met het hele gezin op vakantie gaat zijn er leuke hotels op Kos. Veel accommodaties bieden een uitgebreid entertainmentprogramma voor jong en oud. Een mooi voorbeeld is het Grecotel Royal Park, een groots opgezet hotel met zwembaden, hoge glijbanen, duikschool, thema-avonden en nog veel meer.

Ook als je zonder kinderen reist en van rust en natuur houdt zijn er mogelijkheden. Een mooi voorbeeld is Karda Beach, een hotel net buiten het centrum van Kardamena, een badplaats aan de zuidkust van het eiland.