Lastminute naar Kos

Op zoek naar de ideale vakantiebestemming? Boek dan een lastminute naar Kos. Hier vind je mooie zandstranden, pittoreske steden en interessante bezienswaardigheden. Vooral in de zomer bruist het er van de activiteiten.

Wil je er even lekker tussenuit en de zon opzoeken? Boek dan vandaag nog een lastminute naar Kos. Het eiland is erg populair vanwege de fantastische zandstranden, waar je heerlijk kunt zonnen. Ook wordt er flink aan watersport gedaan; bijna alles is op dit gebied wel mogelijk. Vanwege de duikscholen en het heldere water is duiken erg favoriet.

Lastminute naar Kos: het eiland van Hippocrates

Kos is bekend van Hippocrates, de grondlegger van de geneeskunde, die ongeveer 460 v. Chr. op dit eiland werd geboren. Een aantal attracties herinnert nog aan deze Griekse arts, die onder andere de aspirine uitvond. Zo zijn er diverse monumenten, een vijfhonderd jaar oude boom en een museum over het leven van Hippocrates.

Op het eiland zijn nog vele andere bezienswaardigheden die een blik werpen op de geschiedenis van het eiland. Een lastminute naar Kos brengt u namelijk ook langs vele oude gebouwen, zoals kerken, moskeeën, kastelen en historische huizen.

Levendige steden

Op Kos vind je leuke steden en badplaatsen waar jong en oud zich kan vermaken. Ga lekker shoppen in de winkels of op de markten. Of leef je uit in één van de vele trendy bars, clubs en discotheken. En ontdek ook de heerlijke gerechten uit de Griekse keuken, zoals Moussaka en Souvlaki.